Szállás ajánlat

Baranya kincsei PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.856890 Hosszúság: 18.298124
Baranya kincsei PROGRAM *****

Szállásleírás

BARANYA KINCSEI - DÉLVIDÉKI KIRÁNDULÁS

 

Egynapos autóbuszos kirándulás Baranya megyébe, a kultúra és kikapcsolódás jegyében!
Egy igazán tartalmas, szórakoztató és garantáltan kellemes kikapcsolódást kínáló egynapos kirándulásra csábítjuk, az augusztusi hosszú-hétvégén!
Csatlakozzon hozzánk és garantáljuk, hogy kellemes élményekben lesz része!

Budapesti indulás, 2020.08.21. péntek

Részvételi díj 14 900 Ft/fő - belépődíjakkal együtt

 

Kirándulásunkon Baranya megye méltán híres és népszerű helyszíneire látogatunk. Elsőként hazánk egyik legnépszerűbb Mária kegyhelyét, Máriagyűdöt tekintjük meg. A csodálatosan felújított kéttornyú barokk kegytemplomtól keletre található Szentkútból eredő vizet, a „gyűdi korsókban” vitték haza az idelátogató zarándokok. Máriagyűdön minden Mária napkor és jelesebb katolikus ünnep alkalmával búcsút tartanak.
Ezt követően időnket hazánk egyik legépebb és legegységesebb történelmi emléke, a méltán híres Siklósi vár megismerésével töltjük, ahol helyi tárlatvezető kalauzolásában ismerkedünk meg a vár egészen a középkorig visszanyúló történetével, míg a múzeumban a reneszánsz 17-18. századi bútor-, középkori fegyver-, és várostörténeti kiállítással, egy érdekes panoptikummal.
A várbörtönben kiderül, hogy miért hordott maszkot a hóhér, hányan zsúfolódtak össze a "szegények cellájában" és milyen megkülönböztetett "ellátást" kaptak az urak, ha börtönbe jutottak. 

„És akkor jött a Tenkes kapitánya…” Szinte nincs olyan magyar, aki ne ismerné az egyik legnépszerűbb tévésorozatot, melynek nagy részét a siklósi várban forgatták.
Folytatásként pedig hűsítő strandolás vagy gyógyfürdőzés vár ránk a modern siklósi termálfürdőben, ahol strandmedence és gyógyvizes ülőmedence áll rendelkezésre.
A fürdőben található vendéglátó helyeken elérhető áron juthatunk hozzá a délszláv konyha finomságaihoz, de ha egyszerűbb, strandon fellelhető ételekre vágyunk, azt is megtaláljuk: lángos, hekk, kolbász, fagylalt, az éttermekben napi menü és változatos étlap kínálat, a grill teraszon grill tálak, cevap, pljeskavica étel különlegességek közül válogathatunk.


PROGRAM:
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban, érkezés Máriagyűdre, a zarándokhely megtekintése, rövid szabadidő, majd a Siklósi vár bejárása, tárlatvezetéssel.
A délutáni órákban 3 órás strandolás és gyógyfürdőzés következik siklósi termálfürdőben. Hazaérkezés az éjszakai órákban várható.

A program ára tartalmaz minden belépődíjat!

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást légkondicionált autóbusszal Budapestről vagy a választható felszállási helyekről ● csoportkísérőt és idegenvezetést az utazás során ● Máriagyűd kegyhely és a templom megtekintését, szabadidővel ● a Siklósi vár megtekintését tárlatvezetéssel ● 3 óra gyógyfürdőzést/strandolást a modern siklósi termálfürdőben ● az ár tartalmazza a belépődíjat a várba és a fürdőbe


A részvételi díj nem tartalmazza:
● az útlemondási biztosítást, amely 800 Ft/fő

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni legkésőbb 2020.08.03-ig, illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkező esetén kerül indításra ● jelen utazás esetén a részvételi díj egy összegben foglaláskor fizetendő ● névmódosítás utazás előtt 20 napon belül ingyenes ● az útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől

 

Útvonal és felszállási lehetőségek buszos utazás esetén:
Budapest - M6 autópálya vonalán a benzinkutakon - Paks - Dunaújváros

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1 000 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

FONTOS: Foglalásnál a lenti kék FOGLALÁSI ADATOK boxban a dátumoknál a következő időpont beállítások szükségesek: Naptól 2020.08.20., Napig: 2020.08.21.
A program nem tartalmaz szállást, egy napot a helyes kalkuláció beállítása miatt szükséges megadni.

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Baranyai egynapos kirándulás 08.21.
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.