Tisztelt Érdeklődő,

 jelen információnkkal szeretnénk segítségére lenni oldalunk használatával és a rendelkezésre álló funkciók kezelésével kapcsolatban, melyek alkalmazásával Ön másodpercek alatt juthat el a legideálisabb szálláshelyig és könnyen foglalhatja azt le on-line!

 

 

SZÁLLÁS ÉS NYARALÓHELY KERESÉS, RÉSZVÉTELI DÍJ SZÁMÍTÁS - PILLANATOK ALATT…


1.
A nyitóoldalon található sárga kereső mezőben kérjük adja meg a tervezett úti cél vagy szálláshely nevét - ez lehet egy város, régió de akár egy konkrét szálláshely neve is.
A kezdőoldalon szereplő kiemelt ajánlatokra kattintva a konkrét programot, a tematikus ajánlatok alatt
félpanziós és all inclusive szállodák, apartmanok, csoportos utazások, a legkeressetebb speciális tartalmakra kattitnthat.

2.
Ezt követően kérjük adja meg az utazáson résztvevő személyek számát és összetételét : felnőttek száma - gyerekek száma és kora).

Amennyiben gyerekek is utaznak, a rendszer a pontos részvételi díjszámításhoz és a megfelelő kedvezmények levonásához kérni fogja a gyermek(ek) korát.

3.

Ha a fenti két lépéssel végzett, akkor már csak a dátumválasztó naptár használatával utazása időpontját szükséges megadnia, amelyet tetszőlegesen állíthat be,nem csak 7 éjszakás turnusokra. Ezt követően kattintson a keresés gombra és oldalunk máris megjeleníti a megadott paraméterek szerinti szálláshely listát, a legolcsóbbtól a legdrágább felé haladva.

 


MEGRENDELÉS - A SZÁLLÁSFOGLALÁS MENETE

A találati listát a legolcsóbb szálláshelytől a legdrágább felé haladva mutatja rendszerünk.
Szállodák esetén Ft/fő/éj, míg az apartmanoknál/mobilházaknál apartman/éj árak szerepelnek oldalunkon.
Csoportos utazásoknál Ft/fő árak szerepelnek az utazás teljes tartamára vetítve.


1.
A szálláshelynél tekintse meg, majd válassza ki a megrendelni kívánt szobatípust a további szobák megtekintése linkre kattintva.

2.

A következő oldalon rendszerünk a korábban megadott utazási adatok alapján már kiszámította a részvételi díjat, melyet a lap alján a, sárga színű
részvételi díjak mezőben talál.

3.

A foglalás véglegesítse előtt a választható szobákra kattintva akár módosíthat is a szobatípuson, ekkor az aktuális szoba vagy apartman díját számolja ki rendszerünk.


A Foglalási adatok alatt megjelenő felületen kérjük adja meg a szerződéskötéshez szükséges adatait.
Rendszerünk a díjhoz adja a AEGON biztosító útlemondási biztosításának díját, melyet ha nem kíván megkötni, kérjük inaktiválja azt, és rendszerünk levonja a díjból.

Elfogadás előtt, kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, melynek mellékletében megtalálja az Útlemondási biztosítás tájékoztatóját.

Ha végzett kattintson a MEGRENDELEM gombra, és ezzel elküldte megrendelését!
A sikeres jelentkezés/foglalás leadásáról rendszerüzenetet ls e-mailt is kap!SZERZŐDÉSKÖTÉS - DOKUMENTUMOK ALÁÍRÁSA


Ezt követően rendszerünk és munkatársunk hamarosan elküldi Önnek az utazási szerződést - amelyet kitöltve és aláírva vissza kell küldenie e-mailben irodánk részére, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címre - illetve a részvételi díjfizetéshez szükséges számlákat.

Kérjük, hogy a megrendelést követően ellenőrizze e-mail fiókját.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK
A részvételi díj kiegyenlítése történhet átutalással  vagy készpénzben történő befizetéssel a Raiffeisen bankban vezetett számlaszámunkra.

Kérjük minden esetben a közlemény rovatba szíveskedjen feltüntetni a megrendelés sorszámát és a megrendelő nevét!


UTAZÁSI DOKUMENTUMOK
Az utazás és szállás igénybevételéhez nélkülözhetetlen részvételi jegyet (voucher) az aktuális részvételi díj befizetését követően küldjük el e-mailben,
amelyet Önnek kinyomtatva magával kell vinnie, mivel csak e dokumentummal jelentkezhet a szálláshely recepcióján vagy partner irodánkban.
Kérjük, hogy e-mail fiókját rendszeresen figyelje.

 


 

EGYÉB HASZNOS TUDNIVALÓKAKCIÓS AJÁNLATAINK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE
Kísérje figyelemmel akciós ajánlatainkat, hogy még többet nyerjen a részvételi díjon.


CSOPORTOS UTAZÁSINK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS ITT

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön a legjobb ajánlatokrólJADRAN HOLIDAYS FACEBOOK OLDAL
Kövessen minket a Facebookon és értesüljön azonnal legújabb ajánlatainkról, akcióinkról!

 

 


FONTOS TUDNIVALÓ - ADATAI VÉDELMÉBEN
Az alábbi feltétel az interneten történő visszaélések elkerülését és az Ön biztonságát szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshely rendeléssel Ön és utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A honlapon leadott megrendelések és a szerződéstől való idő előtti elállás, illetve a hamis személyi adatokkal történő foglalás büntető feljelentést von maga után! A honlapunkon található árak, kedvezmények és információk helyességét folyamatosan ellenőrizzük, ennek ellenére pontatlanságok vagy hibák előfordulhatnak, amelyekért felelősséget nem vállalunk.
Minden alkalommal kizárólag az Utazási Szerződésben rögzített árak, szolgáltatások és tartalmak tekinthetőek mérvadónak.FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
A jadranholidays.hu oldallal kapcsolatos információk.

Minden jog fenntartva ©
Jadranholidays.hu