Szállás ajánlat

Kopácsi rét kirándulás PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.665514 Hosszúság: 18.777059
Kopácsi rét kirándulás PROGRAM ****

Szállásleírás

EGYNAPOS KIRÁNDULÁS A KOPÁCSI RÉTHEZ - EXTRÁKKAL

2019.09.07. szombat

Csatlakozzon hozzánk és lazítson velünk kirándulásunkon, ahol a Duna és a Dráva egybefolyásánál létrejött Kopácsi Természetvédelmi Park szépségei mellett, gyógy- és strandfürdőzésre valamint egy hangulatos, tamburazenés ínyenc halvacsorára invitáljuk itallal... A jókedv és kikapcsolódás garantált!


13 900 Ft/fő


 

Indulás Pécsről a reggeli órákban, majd utazás a bizovaci fürdőbe, ahol kellemes órákat töltünk el a fürdőzés és wellness jegyében. A két sós vizes fedett termálmedence mellett 1400 négyzetméter területen számos további (úszó, rekreációs, hidromasszázs, gyerek, masszázs, stb.) medencében fürödhet. Jó idő esetén a fürdő 2400 négyzetméteren rendelkezésre álló szabadtéri (úszó, gyerek, hullám) medencéi közül mindenki kedvére válogathat vagy napozhat a nyugágyakon! Felár ellenében pedig szaunák, masszázsok is elérhetők. 
A fürdőben kávézó, grill étterem és büfé áll rendelkezésre.

A kellemes fürdőzést követően a kora délutáni órákban ellátogatunk a Kopácsi Nemzeti Parkba, ahol magyar nyelven helyi vezetők mutatják be a parkot, annak növény és állatvilágát. A rövidke prezentációt követően a fa tanösvényeken megcsodálva a vízi világot elsétálunk a Duna holtághoz, ahol egy órás idegenvezetéses sétahajózáson veszünk részt, bepillantást nyerve az ártér és a térség élővilágába és gazdag madárvilágába.

A park megtekintését követően, utunkat egy hangulatos horvát vendéglő irányába vesszük, ahol kellemes tamburazene kíséretében hazánkban is közkedvelt, valamint újdonsült halételek várnak ránk az estebéd alkalmával. A vacsora tekintetében két menü közül választhatunk, amelyhez egy ingyen ital (üdítő, víz, sör, fehér vagy vörösbor) is jár!

Kérjük foglalás alkalmával szíveskedjen a közlemény rovatba beírni A vagy B menüt szeretne fogyasztani.
A menü: halpaprikás házi széles metélttel, csiptetett (parázson sült) ponty, burgonya salátával és sült burgonyával, almás pite, egy ital
B menü: harcsa és ponty vegyes pörkölt házi széles metélttel, friss túróval és sült szalonnával, fogas Orly módra burgonya salátával és sült burgonyával, tartár mártás, almás pite, egy ital

Hazaérkezés Pécsre a késő esti órákban várható!

 

A bizovaci fürdőről:

A fürdő ásványokban, így különösen vasban és jódban gazdag sós vize a tengernél majdnem háromszor több sót tartalmaz. A fürdővíz összes ásványi anyag tartalma 3880 mg/l.
Nem csoda hát, hogy összetétele és 96 C fokon feltörő hője miatt Európa legmelegebb sós gyógyvizének minősül.  A víz jótékony és gyógyító, elsősorban fájdalom és görcsoldó valamint mozgásszervi megbetegedésekre gyakorolt pozitív hatását hamar felfedezték a helyiek, a fürdő és gyógykomplexum kiépítése pedig már történelem.

 

Felszállási lehetőségek: Pécs - Harkány

 

A részvételi díj tartalmazza:
utazást kényelmes autóbusszal ● csoportkísérőt és idegenvezetést az utazás során ● belépőt és korlátlan medence, valamint nyugágy használatot a fürdőben ● zenés halvacsorát egy itallal 


A részvételi díj nem tartalmazza:
kötelező útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 1,3%-a (180 Ft/fő) ● fakultatívan köthető baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, amely díja 510 Ft/fő ● a kedvezményes helyszínen fizetendő belépődíjat a Kopácsi Nemzeti parkba, amely 65 Kuna/fő

 

Egyéb fontos információk:

jelentkezési határidő 2019.08.05-ig  vagy a a szabad férőhelyek erejéig lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ●
jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől


Foglalási információk:


Foglalásnál kérjük a kék kalkulációs boxban az indulás idejénél 2019.09.06., míg hazaút idejénél a 2019.09.07 időpontot szíveskedjen megadni.

 

 

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Kopacsi kirándulás Pécsről
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Colonnade Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.