Szállás ajánlat

NYÁR MONTENEGROBAN PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 42.287614 Hosszúság: 18.844400
NYÁR MONTENEGROBAN PROGRAM *****

Szállásleírás


NYARALÁS MONTENEGRÓBAN

Pihenés Budvában és Boszn
ia kincsei!

Egy tartalmas, látnivalókban is bővelkedő nyaralóprogramra invitáljuk, mely során olyan városokat is megtekintünk mint Sarajevo, vagy a Világörökség részét képező Mostar és Kotor! Tengerparti pihenésünk Montenegróban, a Fekete-hegyek országába, a festői budvai riviérán lesz, melynek nevezetességei között szerepel a festői félszigetre épült Sveti Stefan.
Utunkon a lélegzetelállító látnivalók mellett kiváló gasztronómiai kínálat, csodás, kavicsos, lassan mélyülő tengerpart és öblök valamint kényelmes, medencés szállodakomplexum és 5 napig teljes panziós ellátás biztosítja a pihenéshez szükséges feltételeket.
Garantáljuk, hogy utazásunkon felejthetetlen élményekkel lesz gazdagabb!
Gondtalan pihenés és kikapcsolódás valamint kirándulási lehetőségek is várják!
Tartson és pihenjen velünk! Nem fogja megbánni!


2022.09.19-25. 6 éj / 7 nap
1 nap félpanzió, 6 nap teljes panziós ellátással!

Budapesti indulás      151 800 Ft / fő

Felszállási lehetőségek az M6 autópálya teljes vonalán, az útvonal felszállási helyeknél részletezve.PROGRAM:

1. nap: Indulás a reggeli órákban, utazás a bosnyák fővárosig, Sarajevoig, ahol az érkezést követően egy hagyományos bosnyák ebéden veszünk részt a belvárosban (leves, csevap, köret), majd magyar nyelvű városnézés következik, mely során megtekintjük a belvárosi, történelmi negyed nevezetességeit. A szabadidőt követően szállodánk felé vesszük az irányt, ahol a vacsorát  követően az éjszakát töltjük. A szálloda elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy az esti órákban is besétálhassunk a hangulatos Bascarsija részhez.
2. nap: A reggelit követően Mostarig utazunk, ahol városi sétánk során megtekintjük az UNESCO védettségébe tartozó öreg hidat, a Neretva-folyót, a mecseteket és a bazársort!
A városi sétát és szabadidőt követően, utunkat - a tengerpartot elkerülve - Montenegró felé vesszük, majd a gyönyörű Kotori-öböl érintésével a közkedvelt és hangulatos óvárossal rendelkező Budva tengerpartjára érkezünk, ahol a szállodába történő bejelentkezést követően szabadidő, vacsora, éjszakázás következik.
3-6. nap: E napok a pihenés, strandolás, séták és kirándulások jegyében telnek. A szállodában teljes panziós ellátás (reggeli, ebéd, vacsora) áll vendégeink rendelkezésére.
A budvai szálloda ide kattintva tekinthető meg.
A pihenéssel töltött napok alatt felár ellenében lehetőség nyílik fakultatív kirándulásokon való részvételre, melyek során Kotor óvárosát járjuk be valamint elhajózunk az öbölben található két kis festői szigetre (Szent György és Szirti Madonna sziget), majd onnan a történelmi és festői Perast városkában is rövid látogatást teszünk.
Második fakultatív kirándulásunk egy hajós kirándulás lesz Budvából, melynek feltételeiről idegenvezetőnk ad bővebb tájékoztatást az út során.
7. nap: A reggelit követően kijelentkezés a szállodából, majd hazautazás Magyarországra. Érkezés az esti/éjjeli órákban várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást kényelmes, légkondicionált autóbusszal
● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést
● magyar nyelvű városnézést Sarajevoban 
● tradícionális bosnyák ebédet egy hangulatos vendéglőben, Sarajevoban (leves, csevap, köret)
● sétát és szabadidőt Mostar óvárosában
● 1 éjszaka félpanziós szállást háromcsillagos szállodában Sarajevoban, központ közelben
● 5 éjszaka szállást Budva településen, tengerparti háromcsillagos szállodában, teljes panziós ellátással (reggeli, ebéd, vacsora)
● elhelyezést légkondicionált szobákban
● a hazautazás napjára az ebéd hideg-csomag formában kerül biztosításra; a kirándulások napján pedig az indulási időtől függően vagy ebéd utáni indulás vagy hidegcsomag
● üdülőhelyi illetéket

 
A részvételi díj nem tartalmazza:
● a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
● a fakultatívan köthető
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, amely már 3570 Ft/fő/7 nap ártól köthető
a Kotor-Perast és szigeteket érintő buszos-hajós fakultatív kirándulás díját, amely 10 000 Ft/fő (megrendeléskor a részvételi szándékot az egyéb boxban kérjük jelezni)

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni legkésőbb 2022.08.05-ig, illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges
az utazás minimum 35 fő jelentkezése esetén kerül indításra

● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az Ászf-ben rögzített általános feltételektől
● háromágyas szoba foglalása lehetséges - a harmadik utas nevét és születési dátumát kérjük megjegyzés rovatba beírni
● egyágyas szoba felár ellenében foglalható, kérjük érdeklődjön munkatársunknál
● utastársítás kérhető

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
BUDAPEST - M6 autópálya teljes vonalán a benzinkutakon (Százhalombatta - Dunaújváros - Paks - Szekszárd) - Mohács Tesco parkoló - Udvar határátkelőhely

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállási helyek egyikét.
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1000 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.

 

FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a felszállási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően, az alábbi utazási időpontot kell megadni naptól: 2022.09.19., napig: 2022.09.25.

 


 

Medence

 • édesvizű nyitott
 • gyermekmedence
 • tengervízű nyitott
 • wellness

Strand

 • aprókavicsos
 • kavicsos
 • kékzászlós strand

Szolgáltatás

 • csoportos utak
 • wifi

Tengertől való távolság

 • 0-100 m
 • 100-300 m

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás kétágyas szoba
széf, wi-fi, kisméretű hűtő, tv, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az AEGON Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.