Szállás ajánlat

Budvai nyaralás PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 42.287614 Hosszúság: 18.844400
Budvai nyaralás PROGRAM ***

Szállásleírás


NYARALÁS MONTENEGRÓBAN - MEGLEPETÉSEKKEL!


A Fekete-hegyek országába invitáljuk egy kellemes utazásra, amely során számos nevezetes, az UNESCO védjegye alatt álló várost mint Mostar, Dubrovnik vagy Kotor, de nem hagyható ki a festői félszigetre épült Sveti Stefan sem, vagy a népszerű, pezsgő éjszakai élettel rendelkező nyaralóhely, Budva!
A montenegrói kiváló gasztronómiai kínálat, a csodás aprókavicsos tengerpartok valamint kényelmes, medencés szállodakomplexum biztosítja a pihenéshez szükséges feltételeket és a strandolás élményét!
Csatlakozzon hozzánk, utazásunkon felejthetetlen látnivalók és élmények, gondtalan pihenés és kikapcsolódás valamint remek és tartalmas kirándulási lehetőségek várják!
Igazi, tartalmas és élménydús ízelítőt adunk a dél-adriai régió legjavából!


2021.09.18-25.

7 éj / 8 nap gazdag ellátással
135 100 Ft / fő
Budapesti indulás és M6 autópálya vonalán felszállási lehetőséggelPROGRAM:

1. nap: Indulás a hajnali órákban, utazás a bosnyák fővárosig, Sarajevoig, ahol az érkezést követően városnéző sétánk során megtekintjük a történelmi Baščaršija negyedet a központban. A városnéző sétát követőn szállodánk felé vesszük az irányt, vacsorázunk és az éjszakát itt töltjük.

2. nap: A reggelit követően utunkat a dalmát tengerpart felé vesszük, majd Dubrovnikban állunk meg, ahol kétórás magyar nyelvű városnézésen ismerkedünk a világhírű óváros nevezetsségeivel. A szabadidőt követően, utunkat Montenegró felé vesszük, majd a Kotori-öböl érintésével népszerű és hangulatos óvárossal rendelkező Budva városába érkezünk, ahol a szállodába történő bejelentkezést követően vacsora következik.

3-6. nap: E napok a pihenés, strandolás, séták és kirándulások jegyében telnek. A szállodában teljes panziós ellátás (reggeli, ebéd, vacsora) áll vendégeink rendelkezésére.
A budvai szálloda ide kattintva tekinthető meg.

A pihenéssel töltött napok alatt lehetőség nyílik fakultatív kirándulásokon való részvételre: Kotori-Öböl autóbusszal vagy hajós kirándulás ebéddel a budvai riviérán egészen Sveti Stefanig.

7. nap: A reggelit követően, Budvából hazafelé vesszük az irányt, de csak Mostarig utazunk, ahol az érkezést követően megtekintjük az óvárost, a hidat és a Neretva-folyót, mecseteket és a bazársort! A városi sétát és szabadidőt követően, utunkat Sarajevoig folytatjuk, ahol a bejelentkezést és vacsorát követően az éjszakát töltjük.

8. nap: A reggelit követően kijelentkezés a szállodából, majd hazautazás Magyarországra. Érkezés az esti/éjszakai órákban várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást kényelmes autóbusszal ● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést ● sétát Sarajevo és Mostar óvárosában ● 1-1 éjszaka félpanziós szállást háromcsillagos szállodában Sarajevoban ● 5 éjszaka szállást Budva településen, tengerparti háromcsillagos szállodában, teljes panziós ellátással ● két órás dubrovniki magyar nyelvű városnézést ● üdülőhelyi illetéket

 
A részvételi díj nem tartalmazza:
● az útlemondási biztosítást (1,6%) ● a
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (4080 Ft/fő/8 nap) ● a fakukltatív kirándulások díját


Fakultatív kirándulások tartalma és díja:
A kiránduláson történő részvételi szándékot kérjük a foglalásnál a megjegyzés rovatban szíveskedjen beírni. A fakultatív kirándulások minimum 25 jelentkező esetén kerülnek indításra!
Kotori-Öböl autóbusszal: Budva, Cetnije városnéző séta, Njegusi, panoráma fotózás Kotori-öböl, Kotor város megtekintése és szabadidő, a délutáni órákban visszaérkezés Budvára
A kirándulás ára: 8 000 Ft/fő
Hajós kirándulás a budvai riviérán: panoráma hajózás Budváról Sveti Nikola sziget körül a festői Sveti Stefan félszigetig, strandolás egy csendes öbölben, ebéd, a késő délutáni órákban visszaérkezés Budvába

A kirándulás ára: 18 000 Ft/fő


Egyéb fontos információk:
jelentkezni 2020.08.01-ig, illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkezése esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől ● háromágyas szoba foglalása lehetséges - a harmadik utas nevét és születési dátumát kérjük megjegyzés rovatba beírni ● egyágyas szoba felár ellenében foglalható ● utastársítás kérhető

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
BUDAPEST - M6 autópálya teljes vonalán a benzinkutakon (Dunaújváros - Paks - Szekszárd) - Mohács Tesco parkoló - Udvar határátkelőhely


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállási helyek egyikét.
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.

 

FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a felszállási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően, az alábbi utazási időpontot kell megadni naptól: 2020.09.19., napig: 2020.09.26.

 


 

Medence

 • édesvizű nyitott
 • gyermekmedence
 • tengervízű nyitott
 • wellness

Strand

 • aprókavicsos
 • kavicsos
 • kékzászlós strand

Szolgáltatás

 • csoportos utak
 • wifi

Tengertől való távolság

 • 0-100 m
 • 100-300 m

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás kétágyas szoba
széf, wi-fi, kisméretű hűtő, tv, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az AEGON Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.