Szállás ajánlat

Barangolás Szlovéniában PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.774970 Hosszúság: 14.213325
Barangolás Szlovéniában PROGRAM *****

Szállásleírás

 

BARANGOLÁS SZLOVÉNIA FESTŐI TÁJAIN

 

Ha csak néhány szabadnapja van a kikapcsolódásra és valami igazán látványos programot keres, akkor az Ön számára e háromnapos, látnivalókban bővelkedő programunk a legideálisabb választás! Utazásunkon ellátogatunk a meseszép bledi tó partjára, megtekintjük a minden korosztály számára élményt nyújtó és világhírű postojnai cseppkőbarlangot valamint a mesebeli predjamai várat, de nem marad ki a szlovén tengerpart ékkövének számító, festői Piran és a nyüzsgő Portoroz sem. Ha az időjárás  engedi, még a tengerben is fürdünk!
Szlovénia egy mindenkit elbűvölő meseszép ország, igazi gyöngyszem!

Tartson velünk és éljen át felejthetetlen élményeket e gyönyörű helyeken!

 

Indulási helyek, időpontok és részvételi díjak, 2 éj/3 nap, félpanzióval:

Budapesti indulás 2024.05.17-19.  105 800 Ft/fő 16 hely
Szolnoki indulás 2024.05.17-19.  105 800 Ft/fő
8 hely
       
Pécsi indulás 2024.06.07-09.  102 800 Ft/fő foglalható
Kaposvári indulás 2024.06.07-09.  102 800 Ft/fő foglalható
       
Budapesti indulás 2024.09.21-23.  105 800 Ft/fő foglalható

 

Utastársításra vár:
Májusi autóbuszon 1 hölgy
Júniusi pécsi/kaposvári autóbusz 1 úr; 1 hölgy


További felszállási lehetőségek a lap alján az útvonalaknál olvashatók.


PROGRAM:

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, majd rövid pihenőkkel utazás a Júliai Alpok lábánál található, festői taváról híres Bledbe, ahol megtekintjük a tó fölé tornyosuló várat, gyönyörködve a környékre nyíló csodás panorámában. Ezt követően a fenséges és kristálytiszta vízű tó partján elsétálunk az eredeti, helyi "pletna" csónakokhoz és behajókázunk a tavon fekvő kis szigetre, ahol megtekintjük a Mária mennybemenetele templomot és megismerjük annak érdekességeit, történetét, legendáit! A szabadidő alatt, érdemes és javasolt egy csésze kávé mellett megkóstolni a méltán népszerű és híres bledi krémest! Bledből postojnai szálláshelyünkre (ide kattintva tekinthető meg) utazunk, ahol a szobák átvételét követően vacsora és éjszakázás következik.
2. nap: A reggelit követően a világhírű - évi több mint egymillió turistát fogadó - postojnai cseppkőbarlangot tekintjük meg, ahol számtalan gyönyörű és lélegzetelállító cseppkőképződmény, hatalmas termek-járatok, szurdokok várnak ránk. A barlangot turistavonattal és gyalog járjuk be.
Délutáni programunkhoz irányt váltunk és ellátogatunk a szlovén tengerpart ékkövéhez, a mediterrán hangulatú Piranba, ahol a főtéren megismerkedünk a városka történelmével, nevezetességeivel. Óvárosi sétánk során hangulatos sikátorokon át juthatunk fel többek között a Szent György plébánia templomhoz, ahonnan csodás kilátás nyílik a tengerre és az alattunk fekvő kis városra, de ellátogathatunk a Szent Ferenc Minorita kolostorhoz is, szabaidőnkben kávézhatunk, ebédelhetünk is.
Innen a szlovén tengerpart központja, a népszerű, szomszédos Portoroz felé vesszük az irányt, melynek strandjainak egyikén meg is mártózhatunk a tengerben, ha az időjárás azt lehetővé teszi! A szabadidőt követően visszaindulunk a szállodába, ahova az esti órákban érkezünk, majd a vacsorát követően, éjszakázunk.
3. nap:
A reggelit követően a mindössze 9 km-re található, több mint 120 méter magas sziklafalra épített predjamai várat, Erazem lovag mesterművét tekintjük meg, amelyet hatalmas barlangrendszer övez. Betekintést nyerünk a középkori ember leleményességébe, számos érdekes történetet ismerünk meg és elénk tárul a hatszintes vár, amely egy igazi labirintus, számos titokkal, legendával. A látogatást követően hazaindulunk, hazaérkezés az esti órákban várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást kényelmes, légkondicionált autóbusszal
● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést az utazáson
● 2 éjszaka szállást háromcsillagos, szép szállodában, Postojnában
● félpanziós ellátást (büféreggeli, felszolgált 3 fogásos vacsora)
● üdülőhelyi illetéket

 
A részvételi díj nem tartalmazza:
● a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
● a
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, amely már 2070 Ft/fő/3 nap ártól köthető, 70 év felett is életkor felár nélkül
● a helyszínen euróban fizetendő belépőjegyek árait, amelyek - tájékoztató jelleggel: egyedi csoportos postojnai cseppkőbarlang és predjamai várbelépő 32 Eur/fő (aki kér magyar nyelvű audiovezetést további 3,50 eur/fő), bledi vár 14 Eur, csónakázás a szigetre a bledi tavon 15 Eur)

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni a szabad férőhelyek függvényében lehetséges
az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra
● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az Ászf-ben rögzített általános feltételektől
● egyágyas szoba 25 000 Ft/fő felár ellenében foglalható 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
Pécs
Szigetvár • Kaposvár • Nagykanizsa
Budapest Népliget • M7 autópálya Székesfehérvár Siófok • Balatonlelle • Nagykanizsa
Szolnok Cegléd • M4autópálya • Budapest Népliget • M7 autópálya Székesfehérvár Siófok • Balatonlelle • Nagykanizsa


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1000 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.


FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL az indulási hely szerinti időpont és szobatípus kiválasztását követően, az utazás kezdő és zárónapját kell megadni a helyes kalkulációhoz és helyfoglaláshoz.

 



 Utasaink véleménye:


H. András 2023.

"A három nap meseszép volt! Rohanás nélkül, kellemes tempóban láttunk és csodáltuk meg a bledi tavat, a monumentális karsztbarlangot Ez minden korosztálynak ajánlott program és szuper élmény. Kiváló, strandolós időjárás és fürdés a tengerben Piranban, remek idegenvezető és profi szervezés! Köszönjük! Már nézzük a többi utazásukat és biztosan jövünk!"


M. Tünde

"A pünkösdi hosszú hétvégét a változatos és csodálatos természeti, történelmi múlttal bővelkedő szlovéniai körutazáson töltöttük az irodával. Bátran ajánlom mindenkinek az általuk szervezett utakat, mert a látnivalókon kívül nagyon nagyfokú odafigyelésben lesz része, nem fog csalódni. Mi biztosan utazunk még velük. Szuper volt! Köszönjük!"


K. Attila

"Többször voltunk velük, és maximálisan csak ajánlani tudom! Ez az a hely, ahol kapsz egy kis pluszt is, egy kis családias hangulatot, jó kedvet...amit nem tudsz pénzért máshol megkapni!
Fogunk még velük menni az biztos!"

 


 

 

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Szolnoki indulás BSZ kétágyas szoba 05.17-19.
hajszárító, wi-fi, tv, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált, modern berendezésű, standard
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.