Szállás ajánlat

OLIVASZÜRET AZ ADRIÁN PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.016439 Hosszúság: 14.630199
OLIVASZÜRET AZ ADRIÁN PROGRAM ***

Szállásleírás


OLÍVASZÜRET AZ ADRIÁN - RIJEKA, PULA, ROVINJ

Egy eredeti olívaszüret az Észak-Adriai régióban - Rijeka, Pula, Rovinj és
további Krk-szigeti programokkal fűszerezve!


Tudta Ön, hogy a horvát olíva a világon a legjobb minőségűek között van számon tartva?
Nos ha nem, akkor most mindent megtudhat róla és igazán minőségi, finom, nem utolsó sorban pedig rendkívül egészséges készlettel fel is tankolhatja kamráját!
Kirándulásunk során látogatást teszünk a Kvarner-öböl fővárosának számító Rijekában, ellátogatunk a pulai arénához és Rovinj festői, félszigetre épült óvárosa sem marad ki!
Ami a gasztronómiát illeti, részt veszünk egy tradicionális olívaszüreten ebéddel, ahol sok hasznos dolgot tudunk meg az előállítással, ízesítéssel, gyártással kapcsolatban, és egy nem hétköznapi sonka, sajt bor és pálinka kóstolóra is benevezhet.
Csatlakozzon Ön is olívaszüreti programunkhoz, amely a kikapcsolódás, feltöltődés, gasztronómia és jókedv jegyében zajlik, ahol az észak-adriai régió legszebb és leggazdagabb történelmi helyszínei is felfedezésre kerülnek!

 

Indulási helyek, időpontok és részvételi díjak - 3 éj / 4 nap félpanzióval:

Budapest indulás     2023.10.05-08. 143 100 Ft/fő megtelt
Pécs-Kaposvár indulás     2023.10.12-15.  136 200 Ft/fő megtelt

 


PROGRAM:

1. nap: Indulás a reggeli órákban, utazás pihenőkkel Rijekáig, ahol az érkezést követő sétánk során megtekintjük a Kvarner-öböl és az egykori monarchiabeli kikötőváros központját. Ezután Krk-szigetre utazunk, ahol a nem hétköznapi látképpel rendelkező Punat településen töltjük az éjszakát. A szobák átvétele után szabadidő egy kellemes tengerparti sétához, majd vacsora és éjszakázás a szállodában.

2. nap: A reggelit követően a kikötő felé sétálunk, ahol lehetőség nyílik egy kb. 50 perces fakultatív élményhajózásra a punati öbölben, a festői Košljun-sziget körül. A hajókázás után elsétálunk az egykori és mai modern olíva feldolgozó üzemhez, ahol megismerjük az olívaolaj előállításának módját, innen pedig nincs menekvés, irány az ültetvény és kezdődhet a szüret, amely előtt a helyiek bemutatják az olívaszedés technikáját és az ültetvényt.
A szüret során egy tradicionális helyi ebéd következik az ültetvényen, melyen parázson sült hús, káposzta és burgonya, víz és bor kerül felszolgálásra.

A szüret végeztével akik jelentkeztek Vrbnik település és sonkakóstoló következik, akik nem kérték a programot részükre Krk városi szabadidős séta következik, az alábbiak szerint:
- Krk város busszal és egy szabadidős városi séta egyénileg, vagy
- az ínyenceknek és szomjazóknak buszozás Vrbnik településre, rövid séta és a világ legszűkebb utcájának megtekintése, majd részvétel egy egyedi, gazdag sonkakóstolón, ahol: sonka, olívabogyó, olívaolaj, házi sütésű kenyér, sajt, 3x1 dcl különböző bor, ezt követően pedig többféle likőr és pálinka kóstolására kerül sor. A sonkakóstolós kirándulás díja: 6 500 Ft/fő, a részvételi szándékot kérjük jelentkezéskor jelezze az egyéb rovatban.

A nap végén visszatérünk a közeli szállodába, ahol egy kis szabadidő áll rendelkezésre, majd  vacsora, pihenés és éjszakázás következik.

3. nap: A reggelit követően a Kvarner-öböl évszázadok óta legkedveltebb nyaralóhelyének számító Opatija felé vesszük az irányt, majd Pula városába utazunk, ahol rövid látogatásunk során megtekintjük a tengerparton fekvő, Vespasianus császár uradalma alatt építetett, négyszintes, 20 000 főt befogadó, napjainkban is jó állapotban fennmaradt római amfiteátrumot, amely ma koncertek, fesztiválok és kultúrprogramoknak ad helyet, egykor pedig számos gladiátorviadal helyszíne volt.
Az amfitátrum megtekintését követően, az Isztria-félsziget legszebb városába, a festő Rovinjba látogatunk, ahol megtekintjük a félszigetre épült óvárost, valamint a város védőszentjéről elnevezett Szent Eufémia templomot, amelynek 60 méter magas tornyából csodás panoráma nyílik a környező szigetekre és a városra. Megismerjük a város, és Szent Eufémia történetét akinek szarkofágja is megtekinthető a templomban. Délután szabadidő, mely során a szép óváros zeg-zugos utcáin és sikátoraiban sétálhatunk, ebédelhetünk valamely hangulatos étteremben. Az esti órákban visszaérkezés a szállodába, vacsora, éjszakázás.

4. nap: A reggelit követően hazaindulunk, érkezés az indulási várostól függően a késő délutáni/esti órákban várható.

 

 A részvételi díj tartalmazza:
● az autóbuszos utazást
● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést az út során
● 3 éjszaka szállást háromcsillagos szállodában (ide kattintva nézheti meg)
● svédasztalos félpanziós ellátást
● a szállodában egy köszöntőitalt és egy este zenés gálavacsorát 
● szürettel és ebéddel egybekötött kirándulást az olívaültetvényre, olívaszüreti programot
● minden utas részére ajándék 2,5 dcl extra szűsz olívaolaj
● buszos kirándulást Pulába az amfiteátrumhoz és Rovinjba az óváros megtekintésével
● üdülőhelyi illetéket


A részvételi díj nem tartalmazza:
a fakultatív hajókázást az olívaszüretet napján köszöntőitallal, amely helyszínen fizetve 7 euro/fő
a fakultatív sonkakóstoló díját, amely 6 500 Ft/fő - a sonkakóstolón való részvételi szándékot kérjük a megrendelőlapon az egyéb mezőbe szíveskedjen beírni 

a pulai amfiteátrum helyszínen fizetendő fakultatív belépődíját, amely kb. 9 euro/fő
a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, amely már 2 760 Ft/fő ártól köthető jelen utazásra
 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni a szabad férőhelyek függvényében lehetséges
az utazás minimum 35 fő jelentkező esetén kerül indításra
● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az Ászf-ben rögzített általános feltételektől
● egyágyas szoba 28 000 Ft felár ellenében foglalható, előzetes egyeztetés szükséges
● háromágyas szoba foglalható (az utas nevét/születési idejét kérjük foglalásnál az egyéb rovatba beírni)
● a 2. és 3. nap sorrendje felcserélődhet egyes csoportoknál
● utastársítás kérhető

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
PÉCS Szentlőrinc Szigetvár KAPOSVÁR Letenye
BUDAPEST Székesfehérvár M7 autópálya teljes vonala Letenye
SZOLNOK Cegléd Budapest Székesfehérvár M7 autópálya Letenye
ZALAEGERSZEG Nagykanizsa Letenye

 

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1000 Ft/fő díj ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

FONTOS: Megrendelésnél a foglalási adatok kék mezőben az indulási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően a dátumoknál az utazás kezdő és zárónapjának megadása szükséges:

budapesti indulásnál               naptól: 2023.10.05. napig: 2023.10.08.
pécsi-kaposvári indulásnál       naptól: 2023.10.12. napig: 2023.10.15.
szolnoki-ceglédi indulásnál      naptól: 2023.10.05. napig: 2023.10.08.
zalaegerszegi indulás naptól: 2023.10.19. napig: 2023.10.22.

 


Utasaink véleménye:

K. Erika
"Már többször nyaraltunk egyénileg is az irodával, a csoportos utaknál mindíg magas minőségű és kifogástalan szervezés volt a tapasztalatunk, az ár-érték arány pedig kivétel nélkül nagyon kellemes meglepetés (nyaralóprogramok, mandarinszüret, és a szlovén utazásnál is). Sok a  látnivaló még sincs rohanás sosem, kimondottan kényelmes a tempó, az idegenvezetőink is mindíg kiválóak voltak! Gazdag a tartalom és van választási alternatíva, arról nem is szólva, hogy szuper jó társaságok kovácsolódnak össze és a hangulat ez által kitűnő!!! Mindenkinek ajánlom ezt az őszi programot, de nem csak ezt, az összeset, mert élménydús, mindenből van benne, remekül van összeállítva. Nekünk ez itt mindíg több mint csak egy utazás. KÖSZÖNJÜK ISMÉT!"

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak
  • wifi

Tengertől való távolság

  • 0-100 m

Választható szobák

Foglalási adatok

Pécsi indulás kétágyas szoba
park felöli, hajszárító, wi-fi, kisméretű hűtő, tv, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.