Szállás ajánlat

Grand Hotel Donat Superior Hotel

Pozíció

Szélesség: 0.000000 Hosszúság: 0.000000

Szállásleírás

Fekvés: Rogaska Slatina település szívében, zöldövezetben

A szálloda kínálata: nyitott és zárt medence, hidromasszázs, nyugágyak (korlátozott számban), szauna (ingyenes törölköző használat), fitnesz, étterem, bár, wifi kapcsolat, ingyenes belépés a Fontana Kaszinóba, egy üveg Donat Mg ásványvíz érkezéskor, ingyenes parkoló 

Sport és szórakozás: kerékpározás, billiárd, golf; szórakoztató animációs programok gyermekek részére, élő zenés esték

Szobák: kétágyas pótágyazható szobák (21 m2 és 27 m2); tv, wifi, széf, minibár, kádas fürdőszoba, park felöli vagy tengerre néző erkély;

Ellátás: svédasztalos reggeli és vacsora (előétel, leves, saláta, desszert, 5 féle menüből választható főétel), ebéd (19 eur/nap) 9.000 Ft/nap felár ellenében kérhető; minimum 4 éjszakás foglalás esetén egyszeri ingyenes ebéd és két óra ingyenes privát szauna használat

Kisállat: nem megengedett

Érkezés: a hét bármely napján; bejelentkezés: 15.00, kijelentkezés: 10.00

Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj kb. 2,5 eur/fő/éj

 

Rogaska Slatina városa zöldövezetben, erdők és völgyek ölelésében, az Alpok napos oldalán, szólóültetvények szomszédságában helyezkedik el. Az európai arisztokrácia kedvelt gyógyfürdője volt, nemcsak a gyógyulás, hanem a szórakozási lehetőségek miatt is, szerveztek itt koncerteket, színházi előadásokat, a parkokban hatalmas pavilonok szolgáltak a társasági élet helyszínéül. A Habsburg Monarchia egyik legjelentősebb üdülőhelye, és a világ 3. legnagyobb ásványvízszállítója volt Rogaska, amely üveggyáráról is messze földön híres. 

Ma Donat Mg néven palackozzák is a gyógyvizet, melynek literenként 13 grammos ásványianyag-tartalma (ebből több, mint 1000 mg magnézium), a világ egyik legértékesebbé teszi. Akik épp betegségből lábadoznak, nekik egy gyógyászati részleget alakítottak ki, ahol a nyugalomé, pihenésé és a gyógyításé a főszerep. Az emésztőrendszer, keringés, szív és májbetegségek, hasnyálmirigy bántalmak, epehólyag illetve mozgásszervi és reumatikus panaszok esetén van hatással a gyógyvíz.

 

 

Medence

  • édesvízű fedett
  • édesvizű nyitott
  • wellness

Szolgáltatás

  • animációs programok
  • élőzenés programok
  • étterem
  • fitness
  • szauna
  • wellness
  • wifi

Választható szobák

Foglalási adatok

kétágyas, pótágyazható szoba
park felöli, széf, erkély, minibár, wi-fi, telefon, tv, kádas fürdőszoba, classic
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.