Szállás ajánlat

PLITIVICEI KIRÁNDULÁS PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 44.880505 Hosszúság: 15.618949
PLITIVICEI KIRÁNDULÁS PROGRAM ***

Szállásleírás

 

KÉTNAPOS KIRÁNDULÁS A PLITVICEI TAVAKHOZ

 

Indulási helyek, időpontok és árak:

Budapesti indulás 2020.10.02-03. 35 900 Ft / fő félpanzióval 2 szabad hely
Szolnoki indulás 2020.10.02-03. 35 900 Ft / fő félpanzióval 2 szabad hely
Kecskeméti indulás 2020.10.02-03. 35 900 Ft / fő félpanzióval 2 szabad hely
       
Budapesti indulás 2020.10.16-17. 35 900 Ft / fő félpanzióval foglalható
Szolnoki indulás 2020.10.16-17. 35 900 Ft / fő félpanzióval foglalható
Kecskeméti indulás 2020.10.16-17. 35 900 Ft / fő félpanzióval foglalható
       
Pécsi indulás 2020.10.23-24. 29 500 Ft / fő félpanzióval foglalható
       

 



Horvátország
és Európa egyik legszebb, leglátogatottabb nemzeti parkjába invitáljuk kétnapos kirándulásunkon, az ámulatba ejtő szépségű tavak és vízesések birodalmába!
Utazásunk  első napján megállunk Rastoke településen, ahol egy régi vízimolnár falut tekinthetünk meg.

A Plitvicei parkhoz közeli szállás és az ott eltöltött éjszaka lehetőséget biztosít a pihenésre, a másnap rendelkezésre álló idő pedig alkalmat ad a Plitvicei Nemzeti Park részletes megtekintésére!
Programunkat tavasszal és ősszel
indítjuk
Pécsről, Budapestről, Kecskemétről és Szolnokról, amikor is a legszebb a park és a belépő díjak is alacsonyabbak!
Csodás természet, kellemes szállás és remek idegenvezetőnk várja Önt is! Ne hagyja ki!



PROGRAM:

1. nap: Utazásunk során megállunk Slunj városnál, a Slunjcica és a Korana folyók csatlakozásánál található Rastoke vizímolnár-falunál, ahol több mint 20 egykori malom található - A molnár falú megtekintése külön belépődíj(ak) ellenében tekinthető, meg amely nem kötelező. Az esti órákban érkezünk a Nemzeti Parktól mintegy 15 km távolságra fekvő szálláshelyre, ahol vacsora, majd éjszakázás következik.

2. nap: A reggelit követően a Plitvicei Nemzeti Park megtekintésére kerül sor, szabadprogram keretein belül. A 16 tóból és mesés vízesésekkel rendelkező parkot épített gyalogos utakon és egy rövid hajóútvonalon tekinthetjük meg.
A park teljes bejárása 6-8 kilométer, amelyet természetesen nem kötelező végig bejárni, a rendelkezésre álló mintegy 6 óra alatt mindenki saját kedve, fizikai képessége érdeklődése és tempója szerint tekintheti meg a parkot.
A park bejárását melyet követően a délutáni órákban hazaindulunk. Hazaérkezés a késő éjjeli órákban várható.


A részvételi díj tartalmazza:
● utazást kényelmes autóbusszal ● magyar nyelvű csoportkísérőt ● 1 éjszaka szállást 3*-os szállodában amelyet ide kattintva tekinthet meg ● félpanziós ellátást (svédasztalos reggeli, háromfogásos vacsora) ● üdülőhelyi illetéket


A részvételi díj nem tartalmazza: 
útlemondási biztosítás (1,6%)  a helyszínen fizetendő belépőjegy árat a Plitvicei nemzeti parkba, amely 160 Kuna/fő a fakultatívan megtekinthető Rastoke sétány általános belépődíját amely 30 Kuna/fő a fakultatívan megtekinthető rastokei egykori vízimolnár falú belépődíját (vízesések közelről, kis malom, totem oszlop, múzeum, pisztrángos-halastó) baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást 1020 Ft/fő/az utazásra

 

 Egyéb fontos információk:

jelentkezni 2020.09.10-ig illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől ● egyágyas szoba felár ellenében foglalható ● háromágyas szoba foglalása esetén a harmadik fő teljes árat fizet (harmadik ágy normál ágy - az utas nevét születési dátumát kérjük megjegyzés rovatba beírni) ● egyágyas szoba felár ellenében foglalható ● háromágyas szoba foglalható ● utastársítás kérhető

 

Indulás és vidéki felszállási helyek:

Budapest • M7 autópálya vonalán • Székesfehérvár • Siófok • Balatonlelle • Nagykanizsa
Kecskemét
• Budapest • M7 autópálya vonalán • Székesfehérvár • Siófok • Balatonlelle • Nagykanizsa
Szolnok
Budapest M7 autópálya vonalán • Székesfehérvár • Siófok • Balatonlelle • Nagykanizsa
Pécs • Szentlőrinc • Szigetvár • Barcs

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.



FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a kék boxban az alábbi utazási időpontokat kell megadni a kalkulációhoz és helyfoglaláshoz:

október 02-03. utazás esetén:  naptól: 2020.10.02.   napig: 2020.10.03.
október 16-17. utazás esetén:  naptól: 2020.10.16.   napig: 2020.10.17.
október 23-24. utazás esetén:  naptól: 2020.10.23.   napig: 2020.10.24.
             

 


Utasaink véleménye:

 
R. Éva (2019)

"A plitvicei tavak 2 napos kirándulás számomra felejthetetlen élményt nyújtott! Idegenvezetőnk  végtelenül kedves, figyelmes volt, aki igyekezett minden kívánságunkat teljesíteni. Szállásunk kellemes, kényelmes volt.
Az éttermi kiszolgálás szintén kellemes meglepetés volt számomra. Köszönöm, hogy megszervezték a 2 napos utat!! Nem kellett éjszakázni a buszon! Ha lesz lehetőségem, ismét utazni fogok Önökkel és másnak is fogom ajánlani!"

 

A. Klára (2018)

"Nagy élmény volt a két nap, Plitvice fantasztikus, a szállás szép erdei környezetben ahol "medve" vigyázott ránk és a jókedvű állatokra."

 


 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Pécsi indulás október 23-24. kétágyas szoba
zuhanyzós fürdőszoba
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az AEGON Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.