Szállás ajánlat

Barangolás Szlovéniában PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.774970 Hosszúság: 14.213325
Barangolás Szlovéniában PROGRAM ***

Szállásleírás

 

BARANGOLÁS SZLOVÉNIA FESTŐI TÁJAIN

 

Szlovénia, egy igazi gyöngyszem!
Aki járt már ott tudja, hogy miért igaz a fenti állítás, aki pedig még nem, nos az utazásunkon könnyen meggyőződhet erről!

Utazásunk során e kicsi, gyönyörű természeti adottságokkal és látnivalókban bővelkedő ország legszebb helyeire, festői tájakra és lélegzetelállító természeti képződményekhez kalauzoljuk el Önt.

Megtekintjük a világhírű postojnai cseppkőbarlangot és a tőle nem messze található predjamai várat, ellátogatunk Bledbe, ahol a és a vár, valamint a kis sziget is bejárásra kerül, de a tengerpart ékkövének számító Pirant és a fővárost Ljubljanát sem hagyjuk ki....

Tartson velünk és éljen át felejthetetlen élményeket e mesés helyeken!

 

 

2020.05.30-06.01. 2 éj / 3 nap

Budapesti indulás  67 000  Ft/fő félpanzióval
Pécsi Indulás  67 000  Ft/fő félpanzióval

 


PROGRAM:

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban. Utazás a Júliai Alpok lábánál található, festői taváról híres Bledbe, ahol megtekintjük a tó fölé tornyosuló várat, gyönyörködve a környékre nyíló csodás panorámában.

Ezt követően az eredeti, helyi pletna csónakokkal behajókázunk a tavon fekvő kis szigetre és megtekintjük a Mária mennybemenetele templomot és megtudjuk annak érdekességeit.

A szabadidő alatt, sétálhatunk a tó körül, ahol több kávézó is várja vendégeit - mindenképp javasoljuk a híres és méltán népszerű bledi krémes megkóstolását!

Bledből postojnai szálláshelyünkre utazunk, ahol a szobák átvételét követően vacsora és éjszakázás következik.

2. nap: A reggelit követően a világhírű, évi több mint egymillió turistát fogadó postojnai cseppkőbarlangot, majd a predjamai várat tekintjük meg.

A barlangot, ahol számtalan gyönyörű és lélegzetelállító cseppkőképződmény, hatalmas termek járatok, szurdokok várnak ránk, turistavonattal és gyalog járjuk be (magyar nyelvű audiovezetés felár ellenében kérhető). A barlang kuriózuma Proteus, a kétéltű barlangi vakgőte.

A postojnai cseppkőbarlangtól mindössze 9 km-re található, több mint 120 méter magas sziklafalra épített predjamai vár, Erazem lovag mesterműve, amelyet hatalmas barlangrendszer övez. Betekintést nyerünk a középkori ember leleményességébe, számos érdekes történetet ismerünk meg és elénk tárul a hatszintes vár, amely egy igazi labirintus, számos titokkal.

Délutáni programunkhoz irányt váltunk és ellátogatunk a piciny szlovén tengerpart ékkövéhez, az olaszos hangulatú mediterrán városkába Piranba, ahol óvárosi sétánk során megismerkedünk a városka történelmével, nevezetességeivel. A városkában eltöltött sétát és szabadidőt követően visszaindulunk  a szállodába, ahova az esti órákban érkezünk vissza, majd  a vacsorát követően, éjszakázunk.

3. nap: A reggelit követően hazaindulunk. Utunkon rövid látogatást teszünk, Ljubljanában a fővárosban, ahol lesétálunk a Ljubljanica folyó partján a Hármas-hídhoz és megtekintjük a város központját.
Hazaérkezés az esti/éjszakai órákban várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● a fentiekben leírt programot ● utazást kényelmes autóbusszal ● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést ● 2 éjszaka szállást 3*-os szállodában ● félpanziós ellátást (büféreggeli, 3 fogásos vacsora) ● üdülőhelyi illeték

 
A részvételi díj nem tartalmazza:
● az útlemondási biztosítást (1,6%) ●
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (1 530 Ft/fő/3nap) ● a helyszínen euróban fizetendő belépőjegyek árát (tájékoztató ár: postojnai cseppkőbarlang és predjamai vár 29 Eur és aki kér magyar nyelvű audiovezetést további 3,50 eur/fő, Bledi vár 10,5 Eur, csónakázás a szigetre a bledi tavon 14 Eur)

 

Egyéb fontos információk:

jelentkezni 2020.04.15-ig illetve a a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől ● egyágyas szoba felár ellenében foglalható ● társítás kérhető

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
PÉCS
Szigetvár • Kaposvár • Nagykanizsa
BUDAPEST • M7 autópálya útvonala Székesfehérvár Siófok • Balatonlelle • Nagykanizsa


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1 500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a felszállási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően, a választott utazási időpontot kell megadni naptól: 2020.05.30., napig: 2020.06.01.

  Utasaink véleménye:


M. Tünde

"A pünkösdi hosszú hétvégét a változatos és csodálatos természeti, történelmi múlttal bővelkedő szlovéniai körutazáson töltöttük az irodával. Bátran ajánlom mindenkinek az általuk szervezett utakat, mert a látnivalókon kívül nagyon nagyfokú odafigyelésben lesz része, nem fog csalódni. Mi biztosan utazunk még velük. Szuper volt! Köszönjük!"


K. Attila

"Többször voltunk velük, és maximálisan csak ajánlani tudom! Ez az a hely, ahol kapsz egy kis pluszt is, egy kis családias hangulatot, jó kedvet...amit nem tudsz pénzért máshol megkapni!
Fogunk még velük menni az biztos!"

 


 

 

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás kétágyas szoba
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az AEGON Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.