Szállás ajánlat

Barangolás Szlovéniában PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.774970 Hosszúság: 14.213325
Barangolás Szlovéniában PROGRAM ***

Szállásleírás

 

 BARANGOLÁS SZLOVÉNIÁBAN

2019.06.07-06.10. 3 éj / 4 nap


Szlovénia, egy igazi gyöngyszem!
Aki járt már ott tudja, hogy miért, aki pedig még nem, nos az utazásunkon könnyen meggyőződhet erről!

Utazásunk során e kicsi, gyönyörű természeti adottságokkal és látnivalókban bővelkedő ország legszebb helyeire, festői vidékekre és lélegzetelállító természeti képződményekhez kalauzoljuk el Önt.

Megtekintjük a világhírű postojnai cseppkőbarlangot és a tőle nem messze található predjamai várat, ellátogatunk Bledbe, ahol a tó és a vár valamint a kis sziget is bejárásra kerül, aztán egy vadregényes szurdokba teszünk egy rövidke kirándulást, de a tengerpart ékköveit és a fővárost sem hagyjuk ki....

Tartson velünk és szerezzen újabb felejthetetlen élményeket!

 

PROGRAM:

1. nap: Indulás a hajnali órákban.  Utazás Postojnáig, majd az érkezést követően megtekintjük a világhírű, évi több mint egymillió turistát is vonzó cseppkőbarlangot és a predjamai várat

A barlangot, kis turistavonattal és kisebb részben gyalog járjuk be, ahol számtalan gyönyörű cseppkőképződmény, hatalmas termek és föld alatti járatok várnak ránk, és persze a barlang kuriózuma Proteus, a kétéltű barlangi vakgőte. A Postojnátol mindössze 9 km-re található, több mint 120 méter magas sziklafalra épített predjamai vár, Erazem lovag vára, amelyet hatalmas barlangrendszer övez. Betekintést

nyerünk a középkori ember leleményességébe, számos érdekes történetet ismerünk meg, és elénk tárul a hatszintes vár, amely egy igazi labirintus, számos titokkal.

Ezt követően a közeli, mindössze néhány kilóméter távolságra fekvő szállodába utazunk, szobakiosztás, vacsora.

2. nap: A reggelit követően utunkat észak felé folytatjuk, ezen a napon a Júliai Alpok lábánál található, festői bledi tavat és a fölé tornyosuló várat tekintjük meg, ahonnan csodás panoráma nyílik a tóra.

Ezt követően az eredeti, helyi pletna csónakokkal behajókázunk a tavon fekvő kis szigetre és megtekintjük a a Mária mennybemenetele templomot, és megtudjuk annak érdekességeit.

A csónakázás végeztével egy kis szabadidő áll rendelkezésre, a tó körül több étterem, kávézó várja vendégeit - mindenképp javasoljuk a híres és méltán népszerű bledi krémes megkóstolását!

Bled után ellátogatunk a városkától néhány kilométerre található és szintén kiemelkedő turistalátványossághoz, a Vintgar-szurdokhoz, ahol a meredek, szinte már függőleges, moháktól zöldellő mészkőfalak

oldalába kiválóan kiépített fapallós ösvényen és hidakon teszünk egy felejthetetlen sétát, a Radovna folyócska kristálytiszta, türkizzöld vize felett.

 3. nap: A reggeli után nyugat felé vesszük az irányt és ellátogatunk a piciny szlovén tengerpart ékkövéhez, a festői Piranba, ahol sétánk során megismerkedünk a városka történelmével, nevezetességeivel.

Az olaszos hangulatú mediterrán városka óvárosa csak gyalogosan közelíthető meg. A városkában eltöltött sétát követően a szlovén tengerpart fővárosába, a modern turisztikai központba, Portorozba látogatunk, ahol szabadidő áll rendelkezésre ebédeléshez, strandoláshoz.

4. nap: A reggelit követően hazaindulunk. Utunkon rövid látogatást teszünk, Ljubljanában a fővárosban, ahol lesétálunk a Ljubljanica folyó partján a Hármas-hídhoz. Hazaérkezés az esti/éjszakai órákban várható.

 


A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

a fentiekben megadott programot ● utazást kényelmes autóbusszal ● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést ● 3 éjszaka szállást 3*-os szállodában ● félpanziós ellátást ● üdülőhelyi illetéket

 
A részvételi díj nem tartalmazza:
a kötelező útlemondási biztosítást (1,3%), a
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (2040 Ft/fő/4nap);
a belépőjegyek árát (postojnai csepkkőbarlang és predjamai vár 29 Eur, Bledi vár 9 Eur, csónakázás a szigetre a bledi tavon 12-14 Eur, Vintgar szurdok 7 Eur), amely Euróban és készpénzben fizetendő az idegenvezetőnél).

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
PÉCS - SZIGETVÁR - KAPOSVÁR - NAGYKANIZSA

BUDAPEST - SZÉKESFEHÉRVÁR - SIÓFOK - BALATONLELLE - NAGYKANIZSA

Felszállási lehetőségek: Pécs / Budapest - M7 autópálya útvonala

Kívánság szerinti ülőhely 1000 Ft/fő felár ellenében foglalható az autóbuszon - a kérést a foglalás egyéb rovatába kérjük megadni.


FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a felszállási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően, a választott utazási időpontot kell megadni (06.07-06.10.)

 

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás kétágyas szoba
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Colonnade Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.