Szállás ajánlat

DALMÁT NYARALÁS PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 43.511372 Hosszúság: 16.206189
DALMÁT NYARALÁS PROGRAM ****

Szállásleírás

 

NYARALÁS DALMÁCIÁBAN

APARTMANOK FÉLPANZIÓVAL!


Augusztus végi nyaralásunk napjait Dalmácia szívében, a Trogir melletti, mediterrán zöldövezetben fekvő Medena apartmantelepülésen töltjük, ahol szállásunk kényelmes, teljesen felszerelt konyhákkal is rendelkező 2-3 és 4-5 fős apartmanokban lesz, de az ellátásról is gondoskodunk, ugyanis a nyaralás teljes ideje alatt félpanziós ellátást biztosítunk!
Az apartmanok és a település szolgáltatásai lehetővé teszik saját ebéd elkészítését is, de élelmiszer bolt mellett számos étterem is rendelkezésre áll; igény esetén kiegészítve a félpanziós ellátást!

A településen köves, kavicsos, kiváló és rendezett gyermekbarát strandok, tengerparti kávézók, éttermek, vízisportok, sportpályák, sporteszköz kölcsönző, élelmiszerbolt, pénzváltó, mosoda is megtalálható!

A hatnapos pihenés alatt kedvünkre strandolhatunk és egy tartalmas hajókirándulás alkalmával festő szigetekre látogatunk, ahol festői öblökben csobbanhatunk, hangulatos halászfalvakban sétálhatunk!
Akik szeretik a nagyvárosi nyüzsgést szabadidejükben egyénileg ellátogathatnak Splitbe, Dalmácia fővárosába, ahol megcsodálhatják a modern kikötővárost és annak óvárosát benne a Diocletianus-palota nevezetességeivel.

Mediterrán klíma és környezet és az Adria kristálytiszta vize ideális nyaralást biztosít kicsiknek és nagyoknak, baráti társaságoknak egyaránt - kényelmes szállás, gazdag tartalom és fantasztikusan kedvező ár, gyermekkedvezmények, kikapcsolódás és feltöltődés várja Önt!

 

2021.08.28-09.02.
5 éj / 6 nap

félpanziós ellátással, kényelmes apartmanos elhelyezéssel

Pécsi indulás 
125 000 Ft/fő/5 éj félpanziós ellátással
Budapesti indulás* 133 000 Ft/fő/5 éj félpanziós ellátással

 

PROGRAM:

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás megállókkal a Trogir melletti üdülőtelepülésre, érkezéskor az apartmanok átvétele, szabadidő a vacsoráig.

2. nap: A reggelit követően szabadprogram, egész napos strandolási és pihenési lehetőség. Vacsora és éjszakázás.

3. nap: A reggelit követően 10:00 órakor autóbusszal a festői Trogirba látogatunk, ahol rövid városnéző sétán veszünk részt, melyet követően pár óra szabadidő áll rendelkezésre az óváros nevezetességeinek és akár Čiovo-félsziget felfedezésére. Az üdülőtelepülésre történő visszatérést követően szabadprogram, egész napos strandolási és pihenési lehetőség.
A város mindössze 4 km távolságra van az üdülőtelepüléstől így akár esténként taxival is egyszerűen elérhető. Vacsora és éjszakázás.
4. nap: A reggelit követően szabadprogram, egész napos strandolási és pihenési lehetőség vagy felár ellenében részvételt fakultatív, "három-sziget" hajókiránduláson, mely során az üdülőtelepülésről induló nagy és kényelmes hajóval látogatást teszünk a környező szigeteken (Drvenik Mali, Šolta, Krknjaši) amelyeken strandolás festői lagunákban és halászfalvak hangulatos helyei fedezhetők fel. A hajón a kirándulás folyamán ebéd, grillen sült hal vagy hús kerül felszolgálásra, korlátlan víz és üdítőital fogyasztással. Csodás szigetvilág és környezet, strandolás a kristálytiszta tengerben, mesés öblökben és strandokon.Kérjük, a hajókiránduláson való részvételi szándékot foglaláskor a megjegyzés rovatba szíveskedjen feltüntetni.
A kirándulás végén, 16:00 óra körül kikötés az üdülőtelepülésen majd szabadidő a vacsoráig és éjszakázás.

5. nap: A reggelit követően szabadprogram, egész napos strandolási és pihenési lehetőség. Vacsora és éjszakázás.
6. nap: 
A reggelit követően kijelentkezés, majd hazautazás. Hazaérkezés az esti/éjszakai órákban várható.

 

Foglalható apartmantípusok:
2+1 fős standard plus A:
40 m2 alapterület, légkondicionáltak; kétágyas hálószoba, a nappaliban kinyitható pótágy, felszerelt konyhasarok (filteres kávéfőző), tv, telefon, wifi, fürdőszobában zuhanyzó/wc; ágynemű és törülköző biztosított; földszintiek és terasz tartozik hozzájuk
4+1 fős standard plus B:
46 m2 alapterület, légkondicionáltak; két kétágyas hálószoba, a nappaliban kinyitható pótágy, felszerelt konyhasarok (filteres kávéfőző), tv, telefon, wifi, fürdőszobában zuhanyzó/wc; ágynemű és törülköző biztosított; emeleteik és erkélyesek


A részvételi díj tartalmazza:
● utazást kényelmes autóbusszal
● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést az utazás során
● 5 éjszaka szállást háromcsillagos, kényelmes, komplett konyhával felszerelt apartmanokban

● félpanziós ellátást: svédasztalos reggeli; vacsora kétféle meleg előétel, választási lehetőség 4 fajta menüből; desszert (sütemény, gyümölcs, kompót)
● üdülőhelyi illetéket

pótágykedvezmény gyermekek részére 12 éves korig

A részvételi díj nem tartalmazza: 
a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
hajós kirándulás ebéddel, korlátlan italfogyasztással, melynek részvételi díja 12 000 Ft/fő - a kiránduláson való részvételi szándékot kérjük a foglalás megjegyzés rovatába beírni
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, amely 3 060 Ft/fő/a teljes utazásra

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni 2021.07.23-ig, illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges
az utazás minimum 35 fő jelentkező esetén kerül indításra
● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő
● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az Ászf-ben rögzített általános feltételektől
● foglalható szállástípusok 4 db 4 fős apartman és 16 db két fős apartman (minden apartman egy darab pótággyal bővíthető a nappaliban)
 

Indulás és vidéki felszállási helyek:

Pécs • Szentlőrinc • Szigetvár • Barcs
* Budapest
• előfordulhat, hogy a budapesti indulást Budapest-Pécs-Budapest retúr gyors transzferrel biztosítjuk, amely jelentősen csökkenti a menetidőt • M6 autópályán benzinkutak


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1 500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a felszállási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően, az alábbi utazási időpontot kell megadni: naptól: 2021.08.28., napig: 2021.09.02.

 


 

Strand

  • aprókavicsos
  • kavicsos

Szolgáltatás

  • búvárközpont a közelben
  • családbarát szálláshely
  • csoportos utak
  • élelmiszerbolt
  • étterem
  • sportpályák
  • teniszpálya
  • vízisportok
  • wifi

Tengertől való távolság

  • 100-300 m

Választható szobák

Foglalási adatok

Kétágyas apartman Budapestről
wi-fi, telefon, kisméretű hűtő, tv, terasz, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált, standard, kávéfőző
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.