Szállás ajánlat

Prága adventkor Hotel

Pozíció

Szélesség: 0.000000 Hosszúság: 0.000000
Prága adventkor Hotel ***

Szállásleírás

HÁROMNAPOS KIRÁNDULÁS PRÁGÁBA ÉS ADVENTI VÁSÁR

2019.11.29-12.01.

49 800 FT/FŐ

 

1. nap
Indulás Pécsről a kora hajnali órákban, további felszállók felvétele az útvonalon, utazás Budapest irányába, majd az M1 autópályán Győr felé.
Prágába a délutáni órákban érkezünk meg, autóbuszunkkal a belvárosba megyünk, ahol szabadidő áll rendelkezésre az adventi vásár megtekintésére.
Az esti órákban érkezes a szállodába, szobakiosztás, vacsora.

2. nap
A reggelit követően a cseh főváros nevezetességeit tekintjük, magyar nyelvű idegenvezető kalauzolásában.
Városnézésünk és sétáink során ellátogatunk a Vencel térre, amely Prága újvárosi részének legjelentősebb tere, egyben a város kulturális és üzleti központja is.

Prága óvárosi részének központjának is tekinthető az Óváros tér, amely a helyiek egyik népszerű találkozóhelye, valamint ünnepek, karácsonyi és húsvéti vásárok színhelye. A tér egyik legérdekesebb része az a városháza mellett lévő csillagászati óra.
Városnéző sétánk során átsétálunk a város egyik szimbólumának számító és egyedi hangulattal rendelkező Károly hídon, ahol grafikusok, utcazenészek és mutatványosok teszik feledhetetlenné utunkat, majd az irányt a székesegyház felé vesszük, és ellátogatunk a királyi várhoz, a Hradzsinba.

A nap hátralévő részében szabadidő áll rendelkezésre, este pedig fakultatív program keretein belül egy igazi prágai sörözőbe invitáljuk, ahol egy bőséges cseh menüsort fogyaszthat el és átélheti a helyi vendéglők hangulatát. A fakultatív vacsora helyett felár ellenében kérhető vacsora a szállodában is, de a cseh sörözőt a gasztronómiai élmény és hangulat miatt mindenkinek ajánljuk!

 

3. nap
A reggelit követően kijelentkezünk a szállodából és hazafelé vesszük az irányt. Érkezés Pécsre az esti órákban várható.

 

Útvonal és felszállási lehetőségek: 
Pécs - Bonyhád - Szekszárd - Paks - Dunaújváros - Budapest - Tatabánya - Győr és további pontok az M6 és M1 autópálya vonalán

 

A részvételi díj tartalmazza:
utazást kényelmes autóbusszal ● csoportkísérőt és idegenvezetést az utazás során ● elhelyezést háromcsillagos szállodában Prága újvárosi részén, a központ közelében ● két reggelit és egy vacsorát a szállodában a program leírása szerint ● 4 órás magyar nyelvű prágai városnézést idegenvezetővel ● üdülőhelyi illetéket


A részvételi díj nem tartalmazza:
kötelező útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 1,6%-a (800 Ft/fő) ● fakultatívan köthető baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, amely díja 1530 Ft/fő ● tradicionális fakultatív cseh vacsora díját egy prágai sörözőben (aperitív, előétel, főétel, desszert, kávé és egy sör kerül felszolgálásra) amely 7900 Ft/fő (melyet követően térítés ellenében a'la carte tovább lehet kóstolni a jobbnál jobb cseh söröket) ● székesegyház belépődíját amely 12 Euro/fő ● igény szerint második vacsorát a szállodában 4900 Ft/fő

 

Egyéb fontos információk:

jelentkezési határidő 2019.10.19-ig  vagy a a szabad férőhelyek erejéig lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ●
jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől

 


Foglalási információk:

Megrendeléskor kérjük szíveskedjen a megjegyzés rovatba beírni a fakultatív vacsorán való részvételi szándékot vagy a szállodában történő vacsorázás igényét.

Amennyiben nem Pécsett vagy Budapesten kíván csatlakozni, kérjük azt írja bele a megjegyzés rovatba.

Foglalásnál kérjük a felszállás helye szerinti szoba kiválasztását követően a kék kalkulációs boxban az indulás idejénél 2019.11.29., míg hazaút idejénél a 2019.12.01 időpontot megadni.

 

 

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Győri, Budapesti indulás kétágyas szoba
hajszárító, wi-fi, tv, zuhanyzós fürdőszoba, standard
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.