Szállás ajánlat

Orchidea park kirándulás PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 46.564478 Hosszúság: 16.453063
Orchidea park kirándulás PROGRAM ****

Szállásleírás

 

Látogatás a Lendva meletti orchideafarmra, majd strandolás és ebéd a gyógyfürdőben!


 2019.09.21. szombat

RÉSZVÉTELI DÍJ 14 900 FT / FŐ
Indulás Budapestről - további felszállási lehetőségek.


Ismeri a mondást, hogy "Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! "

Ha ezzel Ön is így van és szeretne egy igazán egyedi élményben részesülni, akkor csatlakozzon hozzánk és látogasson el velünk Lendva környékére, ahol egy igazi kuriózumot mutatunk Önnek.
Nem is egyet, mindjárt kétmilliót!
Fürdőruháját ne felejtse otthon!PROGRAM

Indulás Budapestről/Pécsről a kora reggeli órákban és utazás a Mura-vidékre! Érkezés a többségében magyarok lakta Dobronak településre, ahol idegenvezetéssel megtekintjük Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő vállalkozását, a Trópusi kertet és orchideafarmot, ahol két millió növényt nevelnek!
A geotermikus energiával, termálkútból fűtött 14 ezer négyzetméteres üvegházkomplexumban 160-féle orchideát termesztenek, trópusi körülményeket biztosítva a növényeknek! Az egyre nagyobb érdeklődés miatt nemrég egy 500 négyzetméteres trópusi kertet is kialakítottak.

A délutánt egy kellemes fürdőzéssel töltjük a lendvai fürdőben, ahol egyedülálló parafinos termálvízben mártózhat meg, amely kiválóan hat a csontritkulásos, mozgásszervi, bőr és légzőszervi bántalmakra. És hogy éhesen se maradjunk egy háromfogásos ebédre mindenki a vendégünk a fürdőben!

A program végén hazaindulás Budapestre/Pécsre, ahova a késő esti órákban érkezünk meg.


Az ár tartalmazza: 

• utazást komfortos autóbusszal • utaskísérőt és idegenvezetést • az orchideafarm megtekintését • háromfogásos ebédet és 3 óra fürdőzést a lendvai fürdőben


A részvételi díj nem tartalmazza a: a helyszínen fizetendő belépődíjat az orchidea parkba 5 Euró/fő, amelyből 2,5 Euró levásárolható; útlemondási biztosítást (1,3%), és a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást


Indulás és vidéki felszállási helyek budapesti és pécsi indulású autóbuszaink esetén:

 

• Budapest Népliget Planetárium előtti parkoló • M7 autópálya vonalánSzékesfehérvár • Siófok • Balatonlelle • Nagykanizsa

 

• Pécs Domus parkoló • Szigetvár Kaposvár • Nagykanizsa

Az útvonalak a jelentkezők arányától függően változhatnak.

Kívánság szerinti ülőhely 1000 Ft/fő felár ellenében foglalható az autóbuszon - a kérést a foglalás egyéb rovatába kérjük megadni.

 

Egyéb fontos információk:

jelentkezési határidő 2019.08.23-ig  vagy a a szabad férőhelyek erejéig lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ●
jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől


 

FONTOS:  A Foglaláshoz és helyes kalkulációhoz a lenti kék FOGLALÁSI ADATOK boxban a dátumoknál 2019.09.20-2019.09.21. dátum beállítása szükséges!

 

 

 

Választható szobák

Foglalási adatok

Orchidea farm Budapestről
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Colonnade Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.