Szállás ajánlat

Egy korsó Prága rendel PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 50.209967 Hosszúság: 14.466299
Egy korsó Prága rendel PROGRAM ***

Szállásleírás

 

EGY KORSÓ PRÁGA RENDEL...

2020.10.25-28.


Részvételi díj: 69 900 Ft/Fő

 

Utazásainkon Csehország fővárosának Prágának nevezetességeit, történelmi múltját és műemlékeit tekintjük meg, belekóstolva az eredeti cseh gasztronómia valamint sörök világába!
Kirándulásunkon zenés, vacsorás hajózáson vehet részt Prágában, a Moldva folyón, megcsodálva a belváros nevezetességeit, egy teljesen új perspektívából.
Karlovy Vary és Cesky Krumlov méltán híres a turisták körében és nem véletlenül, így utazásunkon e csodás helyszíneket is meglátogatjuk.

 

PROGRAM:

1. nap:
Indulás a kora reggeli órákban, utazás a cseh fővárosba pihenőkkel, majd az érkezés után a szálláshely elfoglalása.  Az érkezést követően kényelmesen elindulunk Prága felfedezésére. Első állomásunk a Vencel tér, amely  az újváros egyik kulturális és üzleti központja. Szállodák, éttermek, bárok és kocsmák gondoskodnak a vendéglátásról és jó hangulatról. A Vencel tér számos jelentős történelmi esemény színhelye volt. Több, a XX. század elején épített szép épületen kívül a tér két fő látványossága Vencel lovas szobra és a cseh Nemzeti Múzeum épülete.
Séta a téren és a környező utcácskákban, majd visszatérés a szállodába, éjszakázás.

2. nap:
A reggeli után városnézésre indulunk. A prágai vár Európa legnagyobb várkomplexumának számít és a Guiness-rekordok könyve szerint maga a vár 570 méteres hosszával és 130 méteres szélességével a világ legnagyobb ősi vára. A Szent Vitus székesegyház Prága és egész Csehország legfontosabb egyházi épülete, a cseh királyok és királynők koronázásának tradicionális helyszíne volt. Az Aranyművesek utcájában, a kis, hangulatos, rendkívül népszerű utcában 11, a XVI. század végén épített házacskát lehet megcsodálni.
Prága legendás gyaloghídja a Károly híd, ahol grafikusokkal, utcazenészekkel találkozhatunk.  A harmincéves háború után az osztrák hadsereg 27 protestáns vezér fejét tűzte ki a Károly-hídra, melyeket tíz évig senki nem mert elmozdítani. Ma ezek helyén egy-egy szobor áll. Az  Óváros tér a  prágaiak egyik népszerű találkozóhelye, valamint ünnepek, karácsonyi és húsvéti vásárok színhelye. Az itt található legendás épületek:Tyn templom, Városháza, Csillagászati óra. Innen érdemes felfedező útra indulni a környező kis utcákban. Rendeljünk egy csapolt barnát, melyen keresztül a leghatékonyabban lehet eljutni az igazi cseh életérzéshez. Szabadprogram, majd visszatérés a szállodába, éjszakázás.

3. nap:
A reggeli után fakultatív kirándulás Karlovy Varyba. Csehország ékszerdoboza a Teplá-folyó zöld völgyében fekszik, ez remek atmoszférát kölcsönöz a fürdővárosnak. Nagy élményt jelent itt csupán sétálni és gyönyörködni a színes épületekben és a csodálatos természeti környezetben. Délután visszautazás a fővárosba, majd  este fakultatív hajókirándulás a Moldván. A 2 órás sétahajózás  alatt különleges perspektívából láthatjuk Prága legfontosabb történelmi nevezetességeit többek között a Prágai várat, a Kis oldalt, Károly hídat, miközben kedvükre falatozhatnak a hajó hideg-meleg büféjéből, élő zenei kíséretben. Visszatérés a szállodába, éjszakázás.
A Karlovy Vary kirándulás részvételi díja 25 Euro/fő - minimum 20 fő esetén. 
A hajókirándulás részvételi díja 25 Euro/fő.

4. nap:
A reggeli után elutazás a Moldva folyó kettős kanyarulatának partján fekvő Česky Krumlovba. Ez a bájos kisváros Dél-Csehországban található, amelynek történelmi városmagja 1992 óta az UNESCO világörökség része. Nem véletlenül, mert a városka egyszerűen olyan, mintha egy mesekönyv lapjai keltek volna életre. Dombokkal ölelt völgyben, kanyargó folyó partján piros tetős házikók, karcsú templom torony, szűk utcácskák.
Hazautazás, érkezés a késő esti órákban várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást légkondicionált autóbusszal ● magyar nyelvű csoportkísérőt ● 3 éjszaka szállást háromcsillagos szállodában, reggelis ellátással ● üdülőhelyi illetéket


A részvételi díj nem tartalmazza:
a kötelező útlemondási biztosítást (1,6%) baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás fakultatívan köthető, amely 2040 Ft/fő az utazás teljes idejére 

helyszínen fizetendő 5,00 Euro/fő díjat (adók, illetékek, autóbusz behajtási díj) helyi belépődjíak kb. 300 cseh korona a fakultatív kirándulások díját

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni 2020.04.10-ig vagy 2020.09.15-ig illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkező esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől ● egyágyas szoba (18 500 Ft/fő) felár ellenében foglalható ● háromágyas szoba foglalható (a harmadik ágy pótágy - az utas nevét születési dátumát kérjük megjegyzés rovatba beírni)


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a felszállási helyet.


Felszállási lehetőségek:

KECSKEMÉT - BUDAPEST

 

FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a választott utazási időpontot kell megadni: Naptól 2020.10.25., Napig 2020.10.28.
 

 

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás kétágyas szoba OKTÓBER
zuhanyzós fürdőszoba
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.