Szállás ajánlat

Színház és Margit-sziget PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 47.563235 Hosszúság: 19.067602
Színház és Margit-sziget PROGRAM *****

Szállásleírás

 

BUDAPEST / MARGIT-SZIGET ÉS SZÍNHÁZ...

 

2020.05.02. szombat
Pécsi indulású, egynapos buszos kirándulás Margit-szigeti városnéző sétával és egy kiváló vígjáték!


pécsi indulás, autóbusszal            15 900 Ft/fő
egyéni utazással, csak program      7 900 Ft/fő

 

Szeretne eltölteni szórakozással és kikapcsolódással egy kellemes napot?
Ha igen, akkor jó helyen jár!
Csatlakozzon hozzánk és élvezze idegenvezetőnk kalauzolásában Budapest legszebb parkjának látnivalóit. Baráti társaságoknak, munka-közösségeknek és nyugdíjas kluboknak különösen ajánlott program! Utazhat autóbusszal vagy egyénileg!

 

PROGRAM:

 

Városnéző séta Budapesten helyi idegenvezetővel, 10:00-13:00 óráig a Margit-szigeten!
A Margit-sziget kulturális és történelmi szempontból is nagyon izgalmas. Pest és Buda között a Duna ölelésében fővárosunk legkedveltebb látványossága. A sziget története a római uralomig nyúlik vissza, bár csak 1225-ből fennmaradt oklevél említi először. A Zöld zátony fái alatt barangolva - ahol Arany János is szívesen töltötte idejét - megtudjuk mikor és miért nevezték el a szigetet Árpád-házi Szent Margitról, hogy nyerte el a mai formáját és hol volt a johanniták vára. Az egykori lóvasút pályája mentén megkeressük a három szerecsendiófát, a 7 testvért, a több mint 6 méter törzs-körméretű ősplatánt. A XIX. század végén még hittek a Sziget gyógyító erejében. Krúdy Gyula is így gondolta, aki az 1910-es években sokat betegeskedett.
A Margit-sziget gyógyító képességeiről a Mai Margit-sziget című novellájában így írt: „És végigjártam magam is a Margitszigetet, amint azt a főtisztelendő úr tanácsolta mindazoknak, akik már nem bíznak sem magukban, sem orvosaikban, de már orvosságaikban sem.”
A sziget csodálatos és városi környezetben ritka flóráján és faunáján kívül, még számos érdekességgel ismerkedünk meg: Japán kert, Grand Hotel, Thermal Hotel, Domonkos rendi kolostorrom, Víztorony, Ferences romok, Palatinus Strandfürdő, Hajós Alfréd Sportuszoda, Rózsakert,  Kis- és Nagyrét, valamint a szigeti Vadasparkot.
A séta az Árpád-hídnál lévő Zenélő kúttól indul és a Margit-hídnál lévő Szökőkútnál ér véget.

 

Turay Ida Színház
"A férfiak a fejükre estek"

A színdarabról, zenés vígjáték két részben:

Fantasztikus színésznők énekelnek ebben a szenvedélyes és rendkívül mulatságos szakítás történetben! Az új zenés vígjátékban három becsapott, kijátszott és megalázott válófélben lévő feleséget alakítanak. De vajon tűri ezt három nő? Hagyja? Elviseli ezt a helyzetet? Vagy a sarkukra állnak és visszavágnak? Esetleg megbosszulják?
Sok kacagásra készülhet a néző mert itt aztán minden lesz!
A nevetéstől a rekeszizmok garantáltan elfáradnak! 
Szereposztás:
Détár Enikő, Sztárek Andrea, Xantus Barbara, Nyírő Bea, Pásztor Máté, Győry Péter, Frech Zoltán...


A részvételi díj tartalmazza:
● utazást légkondicionált autóbusszal Pécsről vagy a választható felszállási helyekről ● csoportkísérőt ● helyi idegenvezetővel a Margit-sziget megtekintését ● a Turay Ida Színházban a "A férfiak a fejükre estek" című előadás megtekintését 15:00 órai kezdettel

A részvételi díj nem tartalmazza:
● a kötelező útlemondási biztosítást, amely a díj 1,6%-a

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni legkésőbb 2020.04.01-ig, illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 40 fő jelentkező esetén kerül indításra ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
Pécs - Pécsvárad - Bonyhád - Szekszárd - M6 autópálya vonalán a benzinkutakon - Paks - Dunaújváros

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1 500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

FONTOS: Foglalásnál a lenti FOGLALÁSI ADATOK  boxban a dátumoknál a következő időpont beállítások szükségesek: Naptól 2020.05.01., Napig: 2020.05.02..
A program nem tartalmaz szállást, egy napot a helyes kalkuláció beállítása miatt szükséges megadni.

 


 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Csak program május 02.
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.