Szállás ajánlat

Advent Zágrábban 2020 PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.817902 Hosszúság: 15.978979
Advent Zágrábban 2020 PROGRAM *****

Szállásleírás

 

ADVENT ZÁGRÁBBAN - EXTRÁKKAL

Egynapos kirándulásunkon ellátogatunk Horvátország legnagyobb Mária kegyhelyére, Marija Bistricára, majd Zágrábban magyar nyelvű városnézés során ismerkedünk a főváros nevezetességeivel, melyet követőn az elmúlt három évben is a legnépszerűbbnek választott Adventi vásárba látogatunk.
Az esti órákban pedig egy igazi karácsonyi mesébe csöppenünk - ellátogatunk SalajLand-ba, ahol mintegy 4,5 millió LED fényforrással létrehozott meseszerű világ tárul elénk!

 

Budapesti indulás 2020.12.05. (szombat) 16 900 Ft/fő
Pécsi indulás 2020.12.12. (szombat) 12 900 Ft/fő
     

 

Program:
Indulás a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenővel Marija Bistrica településre, amely több száz éve Horvátország legnagyobb Mária-kegyhelye és búcsújáróhelye. A nemzeti zarándokhellyé nyilvánított település évente több százezer látogatót fogad, ahol egyéni szabadidős sétával mindenki érdeklődése szerint látogathatja meg: a Boldogasszony csodatevő szobrát, a Szent Péter és Pál templomot, valamint annak főoltárát, vagy a szép kálvária dombot.
Utunkat Horvátország fővárosa, a Medvednica-hegynél elterülő, egymillió lakosú Száva parti Zágráb irányába folytatjuk, ahol az érkezést követően magyar nyelvű városnézésen veszünk részt, helyi idegenvezető kalauzolásában, mely során megismerjük a főbb nevezetességeket mint például: a felső és alsóvárost összekötő siklót, a Mária mennybe menetele Székesegyházat, a Jelasics-teret...
A városnéző sétánkat követően a város több pontján található Adventi vásárokban folytatjuk, amely a szavazatok alapján 2016-2017-2018-ban is a "legjobb karácsonyi vásár" elismerést nyerte el.
A vásári forgatagban árusok, a forralt bor illata, a helyi specialitások, édességek és finomságok sokasága, betlehemi játékok, karácsonyi mesék és művészek szórakoztatják a látogatókat.
Az esti órákban elhagyva a fővárost, hazautunk során egy másik karácsonyi mesébe - SalajLandba látogatunk, amely egy Cazma melletti kis településen, a Salaj család által került kialakításra. Itt az éjszakában mintegy 4 millió LED lámpával alakítottak rengeteg karácsonyi, valamint mesefigurából egy igazi karácsonyi mesét, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedves élményt jelent.
A mesevilágból hazaindulunk, érkezésünk a késő éjjeli órákban várható.

A részvételi díj tartalmazza:
utazást kényelmes autóbusszal ● csoportkísérőt ● Marija Bistrica Mária-kegyhely megtekintését ● kétórás magyar nyelvű városnézést Zágrábban idegenvezetővel ● szabadidős részvételt a zágrábi Adventi vásáron ● látogatást SalajLandba, a fényűző karácsonyi mesevilágba


A részvételi díj nem tartalmazza:
az útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 1,6%-a ● fakultatívan köthető baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, amely díja 510 Ft/fő/nap ● a helyszínen fizetendő belépődíjat SalajLandba, amely 35 Kuna/fő (2019-es tájékoztató ár)

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezési határidő 2020.11.01-ig  vagy a szabad férőhelyek erejéig lehetséges ● az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől (a részvételi díj egy összegben megrendeléskor fizetendő)

 

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a tervezett felszállás helyét.

 

Felszállási lehetőségek:
Budapesti indulás esetén: Budapest -Székesfehérvár-M7 autópálya vonalán
Pécsi indulás esetén:        Pécs - Szentlőrinc - Szigetvár - Barcs

 

Foglalási információk: 

Foglalásnál kérjük a kék kalkulációs boxban az alábbi időpont beállítások szükségesek:

Budapesti indulás Naptól: 2020.12.04 Napig: 2020.12.05
Pécsi indulás Naptól: 2020.12.11 Napig: 2020.12.12

A program nem tartalmaz szállást, az egy éjszakát csak a helyes kalkuláció miatt szükséges megadni.


 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Pécsi indulás decemeber 12
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.