Szállás ajánlat

Kopácsi rét kirándulás PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.665514 Hosszúság: 18.777059
Kopácsi rét kirándulás PROGRAM ****

Szállásleírás

 

EGYNAPOS BUSZOS KIRÁNDULÁS A KOPÁCSI RÉTHEZ - EXTRÁKKAL


Csatlakozzon hozzánk és lazítson velünk kirándulásunkon, ahol a Duna és a Dráva egybefolyásánál létrejött Kopácsi Természetvédelmi Park szépségei és élővilága mellett, gyógy- és strandfürdőzésre, valamint egy hangulatos, zenés ínyenc halvacsorára invitáljuk itallal...
A jókedv és kikapcsolódás garantált!

 

Indulási helyek, időpontok és részvételi díjak:

Pécsi indulás 2020.09.05. 16 900 Ft / fő foglalható



PROGRAM:

Indulás a kora reggeli órákban, majd utazás a bizovaci fürdőbe, ahol kellemes órákat töltünk el a fürdőzés és wellness jegyében. A két sós vizes fedett termálmedence mellett 1400 négyzetméter területen számos további (úszó, rekreációs, hidromasszázs, gyerek, masszázs, stb.) medencében fürödhet. Jó idő esetén a fürdő 2400 négyzetméteren rendelkezésre álló szabadtéri (úszó, gyerek, hullám) medencéi közül mindenki kedvére válogathat vagy napozhat a nyugágyakon! Felár ellenében pedig szaunák, masszázsok is elérhetők. A fürdőben kávézó, grill étterem és büfé áll rendelkezésre.

A kellemes fürdőzést követően a kora délutáni órákban ellátogatunk a Kopácsi Nemzeti Parkba, ahol magyar nyelven helyi vezetők mutatják be a parkot, annak növény és állatvilágát. A rövid prezentációt követően fa tanösvényen sétálunk a Duna holtághoz, ahol egy órás idegenvezetéses sétahajózáson veszünk részt, bepillantást nyerve az ártér és a térség élővilágába és gazdag madárvilágába.

A park megtekintését követően, utunkat egy hangulatos baranyai horvát vendéglő irányába vesszük, ahol kellemes délszláv zene kíséretében hazánkban is közkedvelt, valamint újdonsült halételek várnak ránk az estebéd alkalmával.
A vacsora: aperitív, meleg előétel: halpaprikás házi tésztával, főétel: vegyes haltál sült harcsa, süllő, ponty, csuka fasírt, vegyes saláta, desszert: házi almás rétes; a vacsorához további egy ital ingyen jár (üdítő, víz, sör, fehér vagy vörösbor),

Hazaérkezés a késő esti/éjjeli órákban várható!


 

A bizovaci fürdőről:
A fürdő ásványokban, így különösen vasban és jódban gazdag sós vize a tengernél majdnem háromszor több sót tartalmaz. A fürdővíz összes ásványi anyag tartalma 3880 mg/l.
Nem csoda hát, hogy összetétele és 96 C fokon feltörő hője miatt Európa legmelegebb sós gyógyvizének minősül. A víz jótékony és gyógyító, elsősorban fájdalom és görcsoldó, valamint mozgásszervi megbetegedésekre gyakorolt pozitív hatását hamar felfedezték a helyiek, a fürdő és gyógykomplexum kiépítése pedig már történelem.

 

Felszállási lehetőségek:
Pécs - Harkány
Budapest - M6 autópálya teljes vonalán a benzinkutakon

 

A részvételi díj tartalmazza:
utazást kényelmes autóbusszal ● csoportkísérőt és idegenvezetést az utazás során ● belépőt és korlátlan medence, valamint nyugágy használatot a fürdőben ● zenés halvacsorát aperitívvel és további egy itallal 


A részvételi díj nem tartalmazza:
útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 1,6%-a ● fakultatívan köthető baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, amely díja 510 Ft/fő ● a kedvezményes helyszínen fizetendő belépődíjat a Kopácsi Nemzeti parkba, amely 65 Kuna/fő

 

Egyéb fontos információk:

jelentkezni 2020.04.20-ig, 2020.08.01-ig, illetve a szabad férőhelyek erejéig lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a tervezett felszállás helyét.

 


Foglalási információk:


Foglalásnál a kék kalkulációs boxban, az indulási hely kiválasztását követően a helyes kalkulációhoz és foglaláshoz az alábbi időpontokat szükséges megadni.

2020.09.05. utazás esetén naptól 2020.09.04., napig 2020.09.05.

 


 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Pécsi indulás, KNY, kétágyas erkély nélküli, 08.24-30.
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.